Bibliotheek

U kunt ook gratis boeken lenen in onze bibliotheek. Kom hiervoor langs op het Vredesburo. U kunt ook hier de catalogus bekijken en een titel aanvragen. Nog niet alle boeken staan in de catalogus, dus het loont altijd om een bezoek te brengen aan ons kantoor.

Zo werkt onze Bibliotheek:

Iedereen mag hier een boek lenen. We willen er geen geld voor vragen om de drempel zo laag mogelijk te houden. We vertrouwen erop dat men het boek weer terugbrengt op of vóór de datum die men zelf aangeeft (mag ook via de brievenbus). U kunt ook bellen of mailen om de inleverdatum zelf te verlengen.

U mag één boek per keer lenen.

Wij noteren:

  • titel en plaatsingsnummer van het boek

  • een door uzelf gekozen datum voor wanneer het boek terugkomt

  • uw postadres, mailadres en telefoonnummer

De boeken met nummer 500 en hoger zijn van het Vredesmuseum. U kunt daar het boek lenen door met hun contact op te nemen via info@vredesmuseum.nl of telefonisch op 015-7850137.

Mocht u een interessant boek weten voor in onze bibliotheek en het zelf graag lezen, overleggen we of we het zullen aanschaffen, dan kunt u het hier lenen.

Zoekt u een specifiek boek kunt u altijd contact opnemen met het Vredesmuseum of het Vredesburo, omdat nog niet niet alle boeken ingevoerd zijn.