UitleeninformatieNaast boeken vind je ook een uitgebreide collectie tijdschriften rond de thema's: vluchtelingen, politiek en vrede. Deze zijn te lezen in onze winkel met desgewenst een kopje thee of koffie erbij.

Diverse videobanden, DVD's en posters rond deze thema's zijn ook aanwezig, maar nog niet ingevoerd in het bibliotheekbestand.

Als je informatie over een bepaald thema zoekt, gaan we voor je neuzen in het materiaal dat hier aanwezig is en laten je dan zo spoedig mogelijk weten wat we voor je hebben. Dit gaat het makkelijkst via e-mail.

Als je een boek, of andere materialen, bij ons wilt lenen, noteren we eerst je naam en adresgegevens en eventueel e-mailadres en telefoonnummer.

Je geeft zelf aan hoe lang je materialen wilt lenen (bijv. 3 weken, 1 maand, of meerdere maanden). Wij gaan er dan vanuit dat je jezelf hieraan houdt en we noteren een uiterste terugbrengdatum. Mocht je het materiaal toch langer nodig hebben laat het ons dan even weten.

Mocht in de toekomst dit gratis uitlenen resulteren in materialen die niet meer terugkomen, dan zijn we genoodzaakt om een borgsom te vragen voor het geleend materiaal. We hopen dat je dus alles weer heelhuids terugbrengt, dan kunnen we voor iedereen laagdrempelig blijven.

Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk alle materialen in het bibliotheekbestand in te voeren.

Wij kunnen eventueel materiaal per post versturen, maar wij zijn genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen.

Voor vragen kun je je tot ons richten via dit e-mail adres: Vredesburo Eindhoven