Gedetailleerde informatie over het geselecteerde boek.



 Terug naar zoekresultaten 

 Terug naar zoeken 


Vindplaats:B 4.13 
Titel:Zuivel 
Auteur: Faes, Toon en Horst, Hans van der 
Samenvatting: Nederlanders houden van kaas. We eten het op de boterham, uit het vuistje of verwerkt in de warme maaltijd. Kaas is ook voedzaam, omdat het veel eiwitten en vet bevat. Goede kaas bevat louter melk en melkprodukten. In de meeste fabriekskaas zit ook salpeter en kleurstoffen. Een reden te meer om dit boekje als een nieuwe start te zien. En wel, die van het zelf kaasmaken. De mogelijkheden van rauwe melk gaan eshter nog verder. ook de bereiding van kwark, yoghurt, zachte kaas k‚fir kan met deze nieuwe uitgave in de serie Ekologische Alternatieven thuis gebeuren. 
Redactie: Lammers, Laurens 
Uitgever: De Kleine Aarde 
Jaar van uitgave: 1992 
Taal: Nederlands 
Aantal aanwezig:
ISBN/ISSN: 90 64542856 
Editie:  
Ondertitel:  
Foto's:  
Opmerkingen:  
Aantal pagina's: 37 
Serie: Ekologische Alternatieven 33 
Trefwoorden: zuivel, voeding, kaas, melk,