1/04/2022

UITNODIGING

Stichting Fair Trade Eindhoven en partners presenteren 12 en 13 april

de No waste show ‘Wrap it up’ in het Parktheater

Minder verspillen, een leuke uitdaging’,

dat ga je ontdekken tijdens een bruisende no waste show, waarin Fair Trade Eindhoven samen met diverse organisaties verslag doet over haar wereldreis op zoek naar goede voorbeelden.

Steeds meer mensen willen af van een wereld waarin onnodig wordt weggegooid.

No waste, niks verspillen…. Hoe doe je dat? Op de hele wereld wordt van alles ingepakt: je lunch, cadeaus, bagage, boodschappen of je bestellingen via internet. Dat kan vast slimmer dachten wij van de werkgroep NO WASTE van Fair Trade Eindhoven. We gingen op ontdekkingsreis door de wereld en raakten al doende geïnspireerd door de vele bijzondere en vaak eenvoudige oplossingen. ‘No waste’ bleek een spannende en leuke uitdaging, niet alleen voor onszelf maar nog meer voor het milieu.

Pak maar in werd: ‘Wrap it up’; de titel van een sprankelende no waste show. Door middel van muziek, dans en mooie verhalen willen wij iedereen inspireren en uitdagen om mee te doen. Want no waste … het blijkt nog leuk te zijn ook.

De show gaat plaatsvinden

12 en 13 april 2022 om 19.30 uur

in de Kameleon van Parktheater Eindhoven.

Na de voorstelling is er alle gelegenheid om na te praten aan een van de dialoogtafels. Samen kunnen we goede ideeën uitwisselen en nieuwe bedenken. Of wil je creatief aan de slag, dan kun je meedoen met één van de workshops.

Kaarten voor de NO WASTE show zijn te koop à €6

bij Parktheater Eindhoven.

Meer informatie en tips om samen verspilling tegen te gaan?

https://www.wereldwinkeleindhoven.nl/C410-No-waste-show.html